Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mój Priv : Rejestracja ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak: Stworzyłem strone na yoyo.pl. Wysłałem na nią pliki z htdocs bo robiłem ją wcześniej na xamp'ie. Stronka myka! Wszyscy mogą na nią wejść. Tylko dlaczego nie działa rejestracja? config mam zrobiony jak należy! Jestem tego pewien. Jak wchodze w zakładke REJESTRACJA jest wszystko! Wpisuje dane , daje rejestruj i jakieś napisy na pół strony.

A zresztą OTO LINK:

Może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak ?? Moim Kumplom działa server jak i strona , ale rejestracja już nie , a ciężko jest mi cały czas zakładać nowe konta w navi. Macie jakieś pomysły?? Jak nie tu to napiszcie do mnie na gg: 12301982 Pozdrawiam i z góry dzięki!!!

PS: Na xampie tak jak i na yoyo.pl jest to samo, Zmieniałem pare razy config , hasło mam takie jak zmieniałem w Virtual PC niestety, nic nie pomogło...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Remotion nie działa link z tej stronki.

A jeśli chodzi o yoyo to powinno wszystko być OK , tylko że ja mam server hamachi. Może dlatego?? Jak zrobić server bez hamachi ale bez utraty danych z mojego servera? BO się troche napracowałem i nie chce tego stracić! Pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dedyk - a nie łączy się bo do hamachi mysql ci się nie podłączy xD więc zrób sobie pliki a potem kup dedyk :)

Opublikowano

Wiem cba też robiłem ale ... No kurcze! Nie da się wogule jakiejś strony rejestracyjnej hamachi na ip zrobić??? Czyli mam robić konta cały czas? ehh Miałem zamiar zareprezentować server dla wszystkich. Więc chyba lipa..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zainstaluj ręcznie php5 i apache22/lighttpd na hamaku, następnie wrzuć stronę do odpowiedniego folderu. Jak Twoi koledzy są w sieci hamaka to mogą wejść na Twoja stronę poprzez adres Twój z hamaka wpisany w przeglądarce. Jak chcesz zrobić no-hamachi to można różnie bo zależy to co posiadasz na stanie(router, modem, itd).

Opublikowano

Problem rozwiązany ! Zmieniłem hasło do navi i wpisałem takie same w config. Wchodze na strone DZIAŁĄ, wchodze w reje i wpisuje dane DZIAŁA! Jednak xamp chodzi sprawnie w 100% Teraz już nie mam problemów z rejestracją! Można Zamknąc ,a jak ktoś ma podobny problem to pisać do mnie na gg 12301982! Pozdrawiam!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...